Inboedel Inkoop & Opruiming

Inboedel over, tijd tekort

Er kunnen zich verschillende situaties voordoen waarbij u een woning leeg moet opleveren. Kleiner wonen, emigratie maar ook onprettige gebeurtenissen zoals overlijden en scheiding kunnen een reden zijn. Dit kost vaak veel tijd en fysieke inspanning in drukke en emotionele tijden.

 

Wij kunnen voor u alles uit handen nemen.

 

Waardevolle spullen

Sommige spullen zijn te waardevol om weg te gooien of zomaar weg te geven.

Door onze ervaring en deskundigheid op een breed gebied kunnen wij zo goed als alles inkopen;

antiek, spullen uit grootmoederstijd, design, oude sieraden, munten, witgoed, jonge meubelen, audio, complete verzamelingen, auto's en alle overige waardevolle huisraad. 

Kortom wij kopen alles wat te waardevol is om zomaar weg te geven.

 

Alledaagse herbruikbare spullen zoals potten en pannen, kleding, etc. gaan naar instellingen en stichtingen met een goed doel. U kunt hiervoor uw eigen voorkeur aangeven. In Eindhoven en omgeving gaan de spullen naar  Stichting De Doorstroming. Zij verkopen de spullen in Kringloopwinkel De Doorstroom . Uniek bij deze kringloop is dat u als inbrenger zelf kunt bepalen welk goed doel of vereniging 40% van de verkoopopbrengst krijgt van de door u gedoneerde spullen.

 

Een bedrag voor alles

Ook al bedoelt u het goed, in de beste families kunnen er wrijvingen ontstaan over de inboedel- en werkverdeling. Met onze onpartijdige en deskundige taxatie van kosten en opbrengsten kunt u dit voorkomen. U krijgt één bedrag voor de kosten en/of één bedrag voor opbrengsten zodat alles met alle betrokkenen eenvoudig en eerlijk te verdelen is.

 

Geen achteraf berekening, duidelijke afspraken.

In een vrijblijvend gesprek informeren wij u graag hoeveel de inboedel waard is en wat de eventuele kosten zijn van o.a. het verwijderen en afvoeren van vloerbedekking, gordijnrails, planken, fatsoeneren tuin, schoonmaak, reperaties, etc.

Door onze ervaring en dagelijkse routine;

  • - Kunt u uw woning sneller opleveren en huur/rente besparen.

  • - Hoeft u geen vrije dagen op te nemen

  • - Hoeft u geen bus of gereedschap te huren

  • - Wordt het afval gescheiden en

  • - Hoeft u geen dure container voor gemengd afval te laten komen

  • - Gooit of geeft u per abuis geen spullen weg van hoge waarde

  • - Wordt alles wat herbruikbaar is zoveel mogelijk hergebruikt

  • - Voorkomt u discusies over de inboedel- en werkverdeling.

 
In geval van imigratie of verkoop van een woning kunt u de inboedel tot op de laatste dag laten staan.

Als u een woning gaat verkopen dan kunnen wij ook eerst de overtollige spullen ophalen en na verkoop de rest. Een opgeruimde/legere woning lijkt groter en is daardoor beter te verkopen.